Prázdny
0,00 €
 
-20 %
Výroba syrov

Výroba syrov

Dátum vydania: 2021
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov ...
Bežná cena knihy: 30,00 €
Naša cena knihy: 24,00 €
Ušetríte: 20 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 208
Väzba: Pevná
Rozmer: 170x240 mm
Hmotnosť: 730 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788097388607
Rok vydania: 2021
Žáner: Potravinárstvo
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Vyhaslá vášeň
Eileen Goudgeová
0,00 €
Acharňania, Jazdci
Aristofanes
18,51 €
Pentagramma
Nesbo Jo
9,35 €
Bezmasá jídla
autor neuvedený
0,00 €
Liv Kristine:  Amor Vincit Omnia
Liv Kristine
21,79 €
Zvířata zblízka
Březinová Ivona
12,17 €
O knihe
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov. Pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a farmárskych pracovníkov. Táto publikácia je vynikajúcim sprievodcom pre všetkých, ktorí majú záujem vyrábať, ale i konzumovať kvalitné syry.