Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie ...viac o knihe
Naša cena knihy: 6,16 €
Ušetríte: 23 %
Zasielame do: Posledných pár kusov na externom sklade
All knowledge and theory in biology has originated from observation and experiment. As a result, laboratory and fieldwork are important components of training and successful ...viac o knihe
Potravinovéprávo znamená zákony, iné právne predpisy a správne opatrenia, upravujúcepotraviny vo všeobecnosti, a najmä potravinovú bezpečnosť ...viac o knihe
Naša cena knihy: 14,32 €
Ušetríte: 20 %
Zasielame do: Posledných pár kusov na externom sklade
Klimatické podmienky (teplota, vlhkosť, zrážky a fotoperióda) a ekologické faktory (zloženie pôdy, vodné pomery, výšková rozmanitosť územia a antropogénna ...viac o knihe
Slovník základných pojmov používaných v mikrobiológii je určený pre študentov študijného programu Bezpečnosť krmív a potravín. Slúži pre orientáciu ...viac o knihe
Predkladaná učebnica je uceleným pohľadomna systematické zatriedenie medicínsky významných Gram-pozitívnych patogénov,resp. fakultatívnych patogénov ...viac o knihe
Učebný text poskytuje študentom informácie o základoch práva, legislatívnom procese v Slovenskej republike a v Európskej únii. Zároveň poskytuje prehľad ...viac o knihe
Naša cena knihy: 17,71 €
Ušetríte: 22 %
Zasielame do: Posledných pár kusov na externom sklade
Kniha je syntézou autorovho celoživotného profesijného úsilia o systémové pojatie problematiky, ktorá sa dlhodobo uchádzala o adekvátne zaradenie v štruktúre ...viac o knihe
Ovocie a zelenina sú dôležitou zložkou výživy predovšetkým svojimi dietetickými, výživovými a senzorickými vlastnosťami. Ich nezastupiteľná ...viac o knihe
Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré nežiaduce fyziologické ...viac o knihe
Naša cena knihy: 5,93 €
Ušetríte: 22 %
Zasielame do: Posledných pár kusov na externom sklade
Rastlinné bielkoviny v našich podmienkach predstavujú dôležitý zdroj bielkovín vo výžive ľudí a zvierat. Celková svetová ročná spotreba bielkovín ...viac o knihe
Vysokoškolská učebnica kolektívu autorov Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov približuje študentom ...viac o knihe
Učebný text je určený študentom všeobecného veterinárskeho lekárstva. Je zameraný na osvojenie základných postupov pri analýze genetických problémov ...viac o knihe