Prázdny
0,00 €
 
-30 %
Technológia pre 3. ročník UO kuchár

Technológia pre 3. ročník UO kuchár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 21,84 €
Ušetríte: 30 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 128
Rozmer: 210x298x8 mm
Hmotnosť: 373 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080915933
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Prahou s otevřenýma očima V.
Ivana Mudrová
12,17 €
Antihrdinové
Pillow David
9,40 €
Výklad Vyznání víry a Desatera
Tomáš Akvinský
10,81 €
Maxikniha pro předškoláky
Nováková Iva
8,41 €
Jak jsem objevoval hvězdy
Petr Hannig
0,00 €
Reflexologie
Gabriella Cella Al-Chamali
14,74 €
O knihe
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.