Prázdny
0,00 €
 
-29 %
Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť

Dátum vydania: 29.11.2006
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 25,40 €
Ušetríte: 9 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 112
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080916497
Rok vydania: 2006
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Velká kniha o pudlech
Engler Rosa
8,19 €
Zmizelá Morava Olomouc
Pavel Zatloukal
11,33 €
Schreiben Intensivtrainer Neu (A1-A2)
autor neuvedený
17,34 €
Jackass: Děda Mizera DVD
autor neuvedený
5,44 €
Historica
Kolektív
39,90 €
O knihe
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.