Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2025 budeme expedovať od 7.1.2025
 
Prázdny
0,00 €
 
-19 %
Tak ma mama naučila

Tak ma mama naučila

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 10.03.2019
ZO STARKINEJ PÍSANKY TRADIČNÉ A VYLEPŠENÉ ALCHÝMIA ZAVÁRANIA KRÁSNA KAŽDODENNOSŤ Štyri kapitoly,v ktorých sa spojili desiatky rokov staré rodinné recepty s nevšednou galériou kuchynského servisu.Luciina vášeň a radosť z varenia, pečenia a prípravy jedla sa vinie od prvej až po poslednú stranu knihy. Nie je to však ...
Bežná cena knihy: 27,90 €
Naša cena knihy: 22,60 €
Ušetríte: 19 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 176
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788097317300
Rok vydania: 2019
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
The World of Ice - Fire - The Untold History
Martin George R. R.
71,44 €
HEIDEROOSJES  SCHIZO / WHITE 180G
autor neuvedený
0,00 €
Petr Nikl - Grafika
autor neuvedený
11,57 €
Feist: Metals
Feist
21,69 €
O knihe
ZO STARKINEJ PÍSANKY TRADIČNÉ A VYLEPŠENÉ ALCHÝMIA ZAVÁRANIA KRÁSNA KAŽDODENNOSŤ Štyri kapitoly,v ktorých sa spojili desiatky rokov staré rodinné recepty s nevšednou galériou kuchynského servisu.Luciina vášeň a radosť z varenia, pečenia a prípravy jedla sa vinie od prvej až po poslednú stranu knihy. Nie je to však len kuchárska kniha s nadčasovými receptami, je to aj pocta k tradíciám, umeniu a radostným zážitkom či rodinným spomienkam, ktoré sú tým najlepším jedlom pre našu dušu.Či už sú pre vás chvíle strávené varením každodennou záležitosťou, alebo sa váš život odohráva v kuchyni len výnimočne, táto kniha ulahodí vašim zmyslom, strhne vás svojou atmosférou a naladí vás na tú správnu kuchársku vlnu. Tradičné recepty v novom šate, alebo zachované presne tak, ako ich pred desaťročiami pripravovala aj Luciina starká. Lebo keď je už raz niečo dobré, netreba to meniť, ale radšej sa o to podeliť. Tak sa nenechajte núkať a prijmite pozvanie do jedinečnej galérie plnej tradícií s nádychom súčasnosti. Dobrú chuť a veľa inšpirácie.