Prázdny
0,00 €
 
-19 %
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 15.10.2021
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 25,27 €
Ušetríte: 19 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Hmotnosť: 370 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913847
Rok vydania: 2021
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Malá Misty se bojí
Moonheartová Ella
9,84 €
Babičkina lekáreň nad zlato
Kolektív
13,99 €
The Baddies
Donaldson Julia
14,24 €
Martin Kratochvíl -amp; Jazz Q: Live Plzeň 1980
Martin Kratochvíl -amp; Jazz Q:
16,39 €
Hra čarodějů  - kořeny ezoteriky
Charles Poncé   
8,00 €
O knihe
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.