Pestovanie a praktické využitie menej známych druhov zeleniny
Dátum vydania: 20.11.2005
Autorka vám ponúka niekoľko spôsobov, ako si zlepšiť a udržať zdravie prostredníctvom rozšírenia vášho jedálneho lístka.
Pozornosť zámerne venovala takým druhom zeleniny, ktoré sa u nás doteraz málo pestovali, hoci práve z hľadiska zdravej racionálnej výživy i liečebného efektu by bolo potrebné ich využívanie čo ...
Detaily o knihe
Počet strán: 96
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 147x210 mm
Hmotnosť: 180 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788096899890
Rok vydania: 2005
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Autorka vám ponúka niekoľko spôsobov, ako si zlepšiť a udržať zdravie prostredníctvom rozšírenia vášho jedálneho lístka.
Pozornosť zámerne venovala takým druhom zeleniny, ktoré sa u nás doteraz málo pestovali, hoci práve z hľadiska zdravej racionálnej výživy i liečebného efektu by bolo potrebné ich využívanie čo najviac a čo najskôr rozšíriť.
Preto pri každom druhu uvádza aj niekoľko receptov, ako ich v kuchyni upraviť, aby si ich obľúbilo čo najviac konzumentov.