Prázdny
0,00 €
 
-15 %
Cukor – rafinovaný jed

Cukor – rafinovaný jed

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 29.03.2016
Takto sa vyslobodíte z cukrovej pasce Ak si telo preplníte cukrami, následkom nie sú len nekonečné útoky hladu, ale aj maniakálne zmeny mozgového metabolizmu. Za nadmernou túžbou po cukre sa skrývajú zdravotné riziká. Priveľmi sladký spôsob stravovania vám neprivodí len nadváhu, zubný kaz a cukrovku, ale aj poruchu pozornosti ...
Bežná cena knihy: 14,90 €
Naša cena knihy: 12,67 €
Ušetríte: 15 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055144689
Rok vydania: 2016
Žáner: Medicína, zdravie
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
V batohu časů (rusky)
Korkin Vladimir
16,45 €
The Mark and the Void
Murray Paul
27,44 €
Noční pták - audioknihovna
Freeman Brian
19,19 €
Deštník z Picadilly
Seifert Jaroslav
7,90 €
Christina Aguilera: Liberation
Christina Aguilera
7,89 €
Krehkosti
Teodor Križka; Teodor Križka
10,00 €
O knihe
Takto sa vyslobodíte z cukrovej pasce Ak si telo preplníte cukrami, následkom nie sú len nekonečné útoky hladu, ale aj maniakálne zmeny mozgového metabolizmu. Za nadmernou túžbou po cukre sa skrývajú zdravotné riziká. Priveľmi sladký spôsob stravovania vám neprivodí len nadváhu, zubný kaz a cukrovku, ale aj poruchu pozornosti sprevádzanú hyperaktivitou (ADHD), Alzheimerovu chorobu a rakovinu. Aj keď zo stola a z taniera odstránite bežne používaný biely cukor, nemusíte sa zriecť ničoho, čo máte radi. Veď máme zdravé druhy cukru, ktoré nepoškodzujú metabolizmus, a rovnako tíšia chuť na sladké. Výsledky dosiahnete postupnou zmenou stravovania, ktoré vyhovuje vášmu metabolizmu. Pritom sa pomaly, ale iste vyrovná aj nadmerné alebo nedostatočné zásobenie určitými živinami. Metabolizmus z toho všetkého profituje a vy navyše aj schudnete. Recepty v tejto knihe vám ukážu, ako pomocou zdravých druhov cukru vyčaríte tie najchutnejšie dobroty – od domáceho chleba a nezvyčajných cereálnych zmesí cez výdatné jedlá a klasické múčne pokrmy až po džemy, koláče a dezerty. Z nemeckého originálu Zucker – der heimliche Killer (Gräfe und Unzer Verlag GmbH, München, 2013) preložila Katarina Bobríková.