Prázdny
0,00 €
 
-18 %
Zvěřina v naší kuchyni

Zvěřina v naší kuchyni

Autor:
|
Vydavateľstvo:
neuvedené
Dátum vydania: 01.10.2004
Mäso z diviny je charakteristické výraznou chuťou a vôňou. Zverina je cenená pre vysoký obsah bielkovín, vitamínov a niektorých minerálnych látok. Je vyhľadávaná pre ľahkú stráviteľnosť a predovšetkým špecifickú chuť. Chuť mäsa závisí nielen na druhu zveriny a jej kuchynskej úprave. Aby sme mäso z ulovenej zveri neznehodnotili ...
Bežná cena knihy: 11,33 €
Naša cena knihy: 9,29 €
Ušetríte: 18 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Rozmer: 220x285x10 mm
Hmotnosť: 562 g
Jazyk: česky
EAN: 9788086681481
Rok vydania: 2004
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Eva a Vašek 4 - Vyznání - 1 CD
autor neuvedený
7,64 €
Pouť za sv. Kateřinou Sienskou do Sierry a Říma
P. František Lízna
8,14 €
Vraždy v Arábii (CZ)
Bulbeck Soňa
15,35 €
Apache
Vlastimil Pošmura
14,51 €
Rotring isograph pero 0,10
autor neuvedený
20,57 €
O knihe
Mäso z diviny je charakteristické výraznou chuťou a vôňou. Zverina je cenená pre vysoký obsah bielkovín, vitamínov a niektorých minerálnych látok. Je vyhľadávaná pre ľahkú stráviteľnosť a predovšetkým špecifickú chuť. Chuť mäsa závisí nielen na druhu zveriny a jej kuchynskej úprave. Aby sme mäso z ulovenej zveri neznehodnotili, je potrebné s ním správne zaobchádzať.