Prázdny
0,00 €
 
-28 %
ZAKLÍNAČ: Oficiálna kuchárska kniha

ZAKLÍNAČ: Oficiálna kuchárska kniha

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 18.09.2024
Vydajte sa na kulinársku výpravu a objavte dômyselné a lákavé recepty inšpirované svetom zaklínača, jeho neopakovateľným prostredím a rozmanitosťou gastronomického dedičstva Kontinentu. Preneste svoju kuchyňu do iného sveta prostredníctvom opojných vôní a chutí zo zaklínačovej kuchárskej knihy, ktorú vytvorili ...
Bežná cena knihy: 29,90 €
Naša cena knihy: 21,53 €
Ušetríte: 28 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 256
Rozmer: 215x240x23 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055195452
Rok vydania: 2024
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Podivná hra
Pospíšilová Zuzana
15,46 €
Astrozdraví
autor neuvedený
8,52 €
Dáma, která měla ráda čisté záchodky (2xaudio na cd)
James Patrick Donleavy
16,19 €
Poselství z druhého břehu
Tomáš Bursa
10,89 €
Darčeková kolekcia krížoviek BOX
autor neuvedený
9,99 €
O knihe
Vydajte sa na kulinársku výpravu a objavte dômyselné a lákavé recepty inšpirované svetom zaklínača, jeho neopakovateľným prostredím a rozmanitosťou gastronomického dedičstva Kontinentu. Preneste svoju kuchyňu do iného sveta prostredníctvom opojných vôní a chutí zo zaklínačovej kuchárskej knihy, ktorú vytvorili Anita Sarna a Karolina Krupecka, autorky kulinárskych blogov Witcher Kitchen a Nerds’ Kitchen. Osemdesiat lahodných a osviežujúcich receptov ponúka fanúšikom príležitosť okúsiť rozmanité chute zo zaklínačovho taniera. Zahrejte sa nad miskou voňavého guláša alebo šťavnatého pečeného ovocia z Belosadu, pochutnajte si na voňavých dobrotách z oxenfurtského jarmoku, spoznajte pestré chute v novigradskom prístave, alebo vyskúšajte bohaté sviatočné pokrmy zo slnkom zaliateho Toussaintu a Beauclair. „Kuchyňa nie je miesto pre váhajúcich – treba skúšať, treba ochutnávať,“ píše v predslove autor kníh o zaklínačovi Andrzej Sapkowski. Z anglického originálu The Witcher – Official Cookbook (Ten Speed Press, USA 2023) preložil Daniel Halaj.