Prázdny
0,00 €
 
-26 %
Hneď to bude! ( 3. vydanie )

Hneď to bude! ( 3. vydanie )

Dátum vydania: 01.11.2013
* Kuchárska kniha na každodenné použitie * Len RÝCHLE! Zdravé! a Chutné! jedlá Autorská spolupráca: * lekár – Igor Bukovský * šéfkuchár – Pavol Lipták Úvodná časť knihy -Vaša špajza- obsahuje obrazové a zaujímavé textové informácie o všetkých použitých potravinách a surovinách, ktoré sa určite stanú ...
Bežná cena knihy: 16,00 €
Naša cena knihy: 11,84 €
Ušetríte: 26 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 256
Rozmer: 220x225x17 mm
Hmotnosť: 796 g
EAN: 9788097023089
Rok vydania: 2013
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Super Minds 1: Super Grammar Book
Puchta Herbert
11,75 €
Život neobyčajne obyčajnej
Mirka Čmaradová
5,50 €
Lekcionár ll
autor neuvedený
25,00 €
Kufřík 5 angels
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
* Kuchárska kniha na každodenné použitie * Len RÝCHLE! Zdravé! a Chutné! jedlá Autorská spolupráca: * lekár – Igor Bukovský * šéfkuchár – Pavol Lipták Úvodná časť knihy -Vaša špajza- obsahuje obrazové a zaujímavé textové informácie o všetkých použitých potravinách a surovinách, ktoré sa určite stanú vašimi dobrými kamarátmi. Kniha obsahuje aj: * veľa praktických rád, návodov, tipov a trikov do kuchyne * tváre, recepty a želania známych slovenských osobností: Milan Markovič, Tomáš Janovic, Adela Banášová, Martina Moravcová, Katarína Hasprová, Peter Nagy, Vlado Voštinár a Dado Nagy. Prednosti knihy: * Text je prehľadne štrukturovaný * Rýchle, zdravé a chutné jedlá Takmer všetky recepty sú na jedlá, ktoré sa dajú urobiť do 20 minút – ideálne pre ľudí žijúcich rýchlo a pre tých, ktorí nepovažujú kuchyňu za svoje životné poslanie. * Aktuálne a nové informácie * Kniha okrem receptov a kuchárskych tipov obsahuje aj zaujímavé informácie z výskumu zdravia posledných rokov a mesiacov * Domáci autori – slovenské reálie * Svetová kuchyňa zo surovín bežne dostupných pre slovenského čitateľa * Slovenská kuchyňa modifikovaná do podoby zdravých jedál Podrobnosti