Prázdny
0,00 €
 
-15 %
Mikrobiológia potravín

Mikrobiológia potravín

Autor:
kolektív autorov
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2022
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia ...
Bežná cena knihy: 17,27 €
Naša cena knihy: 14,68 €
Ušetríte: 15 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 239
Väzba: Pevná
Rozmer: 170x245 mm
Hmotnosť: 540 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055225241
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Lední hokej
autor neuvedený
47,00 €
Čtyři případy Sherlocka Holmese - 2CD
Doyle Arthur Conan
21,39 €
Malé prasátko
autor neuvedený
0,00 €
Dinosaury - Samolepky krok za krokom
autor neuvedený
3,90 €
Pád noci
Stainforth Alexander
10,76 €
O knihe
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov 7.Mikrobiológia medu 8.Mikrobiológia vody 9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami 10.Mikrobiológia výrobného prostredia 11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami 12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách