Prázdny
0,00 €
 
-15 %
Mikrobiológia potravín

Mikrobiológia potravín

Autor:
kolektív autorov
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2022
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia ...
Bežná cena knihy: 17,27 €
Naša cena knihy: 14,68 €
Ušetríte: 15 %
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 239
Väzba: Pevná
Rozmer: 170x245 mm
Hmotnosť: 540 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055225241
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Osmisměrky 2/2020 - Vtipy ze života
autor neuvedený
2,69 €
Black Leopard, Red Wolf
James
17,61 €
Služobník pokoja
Michel Dubost
3,15 €
Deníky 1909 - 1912
Kafka Franz
15,93 €
Jeden den v mraveništi
Souralová Veronika
8,60 €
Krtek - Chodítko
Miler Zdeněk
89,25 €
O knihe
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov 7.Mikrobiológia medu 8.Mikrobiológia vody 9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami 10.Mikrobiológia výrobného prostredia 11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami 12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách