Prázdny
0,00 €
 
-16 %
Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.10.2021
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 23,52 €
Ušetríte: 16 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 80
Rozmer: 210x298x5 mm
Hmotnosť: 236 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080916435
Rok vydania: 2021
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Story Magic Level 1: Activity Book
House Susan
14,85 €
Mesemaraton
autor neuvedený
9,59 €
Funko POP Movies: GOTG2 - Rocket
autor neuvedený
18,75 €
Genesis: Abacab LP
Genesis
33,39 €
O knihe
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.