Prázdny
0,00 €
 
-27 %
Syry sveta

Syry sveta

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 12.10.2021
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál podráždi všetky vaše chuťové bunky! Dozviete sa, ktoré druhy sú najchutnejšie, ktorá Feta je najlepšia alebo ktoré Manchego chutí najviac. A ešte oveľa viac. Spoznáte rozmanitosť, kvalitu a potešenie z rôznych druhov syrov ...
Bežná cena knihy: 29,90 €
Naša cena knihy: 21,83 €
Ušetríte: 27 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 352
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055179209
Rok vydania: 2021
Žáner: Lexikóny,encyklopédie
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Všehomír
Malý Radek
10,94 €
FILM  ATLANTIS BD
autor neuvedený
12,29 €
Malá filozofie pro nefilozofy
Erwin Moser
9,86 €
Manon Lescautová
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál podráždi všetky vaše chuťové bunky! Dozviete sa, ktoré druhy sú najchutnejšie, ktorá Feta je najlepšia alebo ktoré Manchego chutí najviac. A ešte oveľa viac. Spoznáte rozmanitosť, kvalitu a potešenie z rôznych druhov syrov z celého sveta. Ku každému zo 750 syrov poskytli ich výrobcovia podrobné informácie a profily. Predstavili svoje syry tak, ako ste ich doteraz nepoznali. Od populárnych a bežných, ako je napríklad gouda a čedar, cez klasické francúzske druhy až po neobvyklé ázijské a americké syry. Výroba syrov – to nie je remeslo, je to veda o spracovaní a rôznych metódach výroby tvrdých, mäkkých či modrých syrov. K špecifickosti každého syra prispieva ruka v ruke s majstrovstvom výrobcov aj kvalita prostredia, v ktorom žijú zvieratá produkujúce mlieko – kozy, ovce, kravy alebo byvoly. Aj vy sa môžete naučiť vyrobiť jedinečný syr pre seba a svojich blízkych pomocou fotografických postupov znázornených na fotografiách, krok za krokom. Táto kniha je ideálny darček pre milovníkov syra, je to spoľahlivý sprievodca na ceste za poznávaním syrov z celého sveta, dokonalý sprostredkovateľ ich rozmanitých chutí a výnimočných vôní. Z anglického originálu World Cheese Book (Dorling Kindersley Limited, Londýn 2015) preložila Miriam Ghaniová.