Burina na zjedenie - Bojovať s burinou, alebo ju jednoducho zjesť? 50 skvelých receptov
Dátum vydania: 15.04.2021
BURINA AKO SUROVINA NA VARENIE? SKVELÝ NÁPAD!
Napriek tomu, že ju nikto nesadil, nehanebne sa rozpína v záhradách a oberá ich majiteľov o čas i o nervy – burina. Kniha pútavo predstavuje postupy, ako sa zbaviť tohto nezvaného hosťa, prípadne ako ho zužitkovať v kuchyni.
Elke Schwarzerová v dvadsiatich ôsmich výstižných kapitolách ...
Detaily o knihe
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055176888
Rok vydania: 2021
Žáner: Flora, záhrada
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
BURINA AKO SUROVINA NA VARENIE? SKVELÝ NÁPAD!
Napriek tomu, že ju nikto nesadil, nehanebne sa rozpína v záhradách a oberá ich majiteľov o čas i o nervy – burina. Kniha pútavo predstavuje postupy, ako sa zbaviť tohto nezvaného hosťa, prípadne ako ho zužitkovať v kuchyni.
Elke Schwarzerová v dvadsiatich ôsmich výstižných kapitolách opisuje každú z týchto tvrdohlavých osobností a vysvetľuje, ako ich pomocou pletia a trikov elegantne dostať pod kontrolu. A keď sa nám už tieto otravné rastlinky vtierajú do priazne, bola by škoda, keby neskončili na tanieri. Vo vyše 50 receptoch s divými bylinkami od fašírok z pŕhľavy až po arabský šalát tabbouleh z huľavníka s brusnicami nám Susanne Hanschová ukazuje, že divé rastliny môžu stáť aj za originálnym a lahodným kulinárskym zážitkom.
A ktovie, možno po niektorom z vlastnoručne pripravených jedál ani vy už nebudete na tieto rastlinky hľadieť ako na burinu.
Z nemeckého originálu Der Giersch muss weg (Verlag Eugen Ulmer GmbH) preložila Elena Grohová.