Francúzsko na tanieri
Dátum vydania: 30.10.2020
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf
a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regió-nov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita.
V tejto knihe sa s vami podelia o množstvo nielen kulinárskych zážitkov spo-jených s tvorbou knihy a navodia atmosféru ...
Detaily o knihe
Počet strán: 208
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788081429941
Rok vydania: 2020
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf
a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regió-nov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita.
V tejto knihe sa s vami podelia o množstvo nielen kulinárskych zážitkov spo-jených s tvorbou knihy a navodia atmosféru pravej francúzskej kuchyne. Kniha vás možno inšpiruje k cestovaniu, hľadaniu svojich koreňov alebo
k založeniu novej tradície spoločných obedov s rodinou a kamarátmi. Ná-jdete v nej recepty na každú príležitosť: predjedlá, pokrmy z vajec, rýb a mor-ských plodov, nátierky, šaláty, polievky, zeleninové prílohy, pečené slané múčniky, ale aj neodolateľné dezerty.