Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Pokusy pre mladých výskumníkov - Fyzika a chémia v kuchyni

Pokusy pre mladých výskumníkov - Fyzika a chémia v kuchyni

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 20.06.2019
Prečo je obloha modrá? Ako sa vyrába domáca zmrzlina? Na akom princípe funguje hasiaci prístroj? Čo spôsobuje kyslé dažde? Ako vzniká dúha? Prečo sa smrad šíri tak rýchlo? Pomocou 70 jednoduchých pokusov si vysvetlíme chemické a fyzikálne javy okolo nás. Vyrobíme si sopku, lízanku, atrament, lepidlo, ozdoby, kameru aj domácu ...
Bežná cena knihy: 12,40 €
Naša cena knihy: 9,42 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 176
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080469214
Rok vydania: 2019
Žáner: Náučná literatúra (nad 10 r)
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Okultismus od A do Z
Cox Simon
13,79 €
Praktický rádce dům byt zahrada
kolektiv autorů
0,00 €
Smlouva s Adamem - Učitel lásky
Volfová Jitka
16,44 €
Microsoft Office Access 2003
autor neuvedený
14,84 €
Jak předcházet rakovině prsu
Franklin Caryn
7,04 €
Milan Wallpaper City Guide 2009
autor neuvedený
7,02 €
O knihe
Prečo je obloha modrá? Ako sa vyrába domáca zmrzlina? Na akom princípe funguje hasiaci prístroj? Čo spôsobuje kyslé dažde? Ako vzniká dúha? Prečo sa smrad šíri tak rýchlo? Pomocou 70 jednoduchých pokusov si vysvetlíme chemické a fyzikálne javy okolo nás. Vyrobíme si sopku, lízanku, atrament, lepidlo, ozdoby, kameru aj domácu batériu. Preskúmame zloženie červenej kapusty, mydla aj slimačej ulity. Zázračnými experimentmi zmeníme farbu kvetu, pretiahneme vajce cez hrdlo fľaše a zhasneme sviečku bez sfúknutia.