Všetko o údení - Rady, tipy, recepty (SK
Dátum vydania: 01.11.2018
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a
udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné
informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej
udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.-br-
Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ
spokojný ...
Detaily o knihe
Počet strán: 119
Rozmer: 170x242x12 mm
Hmotnosť: 375 g
Jazyk: česky
EAN: 9788027120420
Rok vydania: 2018
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a
udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné
informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej
udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.-br-
Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ
spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do
vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne
druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov
od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov
na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky
zážitok.