Prázdny
0,00 €
 
-19 %
Všetko o údení - Rady, tipy, recepty (SK

Všetko o údení - Rady, tipy, recepty (SK

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.11.2018
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.-br- Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný ...
Bežná cena knihy: 14,58 €
Naša cena knihy: 11,81 €
Ušetríte: 19 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 119
Rozmer: 170x242x12 mm
Hmotnosť: 375 g
Jazyk: česky
EAN: 9788027120420
Rok vydania: 2018
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.-br- Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.