Prázdny
0,00 €
 
-18 %
Zemiaky

Zemiaky

Autor:
kolektív autorov
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.07.2008
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá od rôznych knedličiek cez šúľance, talianske gnocchi až po švajčiarske rösti. Okrem klasických varených, pečených ...
Bežná cena knihy: 9,92 €
Naša cena knihy: 8,13 €
Ušetríte: 18 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 160
Rozmer: 214x276x16 mm
Hmotnosť: 831 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055116563
Rok vydania: 2008
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Bilingvní rodina
Edith Harding Esch
14,05 €
Egypt Ríša faraónov
autor neuvedený
0,00 €
Úvod do reaktorové fyziky
Jan Frýbort
5,70 €
Oslnivý hřích
Robert
21,94 €
Matematika pro 8. roč. ZŠ - 2.díl
Šarounová Alena
4,37 €
Cestoviny - 100 najlepších receptov
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá od rôznych knedličiek cez šúľance, talianske gnocchi až po švajčiarske rösti. Okrem klasických varených, pečených a vyprážaných jedál sa oboznámite s nápaditými pochúťkami na párty, vďaka ktorým sa zemiaky dostali do stredobodu záujmu vyberanej kuchyne. Nechajte sa prekvapiť zemiakovými lodičkami, zemiakovým suflé či delikátnymi zemiakovými tortičkami. Zemiaky možno variť v pare alebo vo vode, piecť, grilovať, môžu byť strúhané a krájané alebo pečené v šupe - spôsob prípravy je takmer nevyčerpateľný a paleta tradičných aj inovatívnych receptov láka k labužníckym objavom. Nechajte sa inšpirovať množstvom chutných jedál a spoznávajte zemiaky z celkom novej stránky.