Potraviny a výživa I, 3. vydanie
Dátum vydania: 01.01.2012
Učebnica, ktorá rozpracováva učivo o jednotlivých potravinách a ich zložení, akosti a použití. Vysvetlené sú pojmy energetická, biologická, výživová hodnota potravín, rozpracované sú základné pravidlá hygieny so zameraním na hygienu a sanitáciu pri práci s potravinami, alimentárne nákazy, potravinová legislatíva ...
Detaily o knihe
Počet strán: 192
Rozmer: 210x295x11 mm
Hmotnosť: 631 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788010023073
Rok vydania: 2012
Žáner: Zdravý spôsob života
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Učebnica, ktorá rozpracováva učivo o jednotlivých potravinách a ich zložení, akosti a použití. Vysvetlené sú pojmy energetická, biologická, výživová hodnota potravín, rozpracované sú základné pravidlá hygieny so zameraním na hygienu a sanitáciu pri práci s potravinami, alimentárne nákazy, potravinová legislatíva vrátane HACCP noriem.