Prázdny
0,00 €
 
-23 %
Diéta pri ochoreniach žlčníka a pankreasu

Diéta pri ochoreniach žlčníka a pankreasu

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 30.06.2017
Kniha známeho gastroenterológa Petra Minárika s receptami a vzorovými jedálničkami výživovej poradkyne Evy Blaho prináša potrebné odporúčania nielen tým, čo trpia niektorým z ochorení žlčníka a pankreasu, ale aj tým, čo chcú týmto ochoreniam predísť, prípadne chcú minimalizovať následky svojich občasných „zakopnutí“. Dlhodobé ...
Bežná cena knihy: 25,40 €
Naša cena knihy: 19,56 €
Ušetríte: 23 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 278
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788081402753
Rok vydania: 2017
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Otázka jedincovi
Martin Buber
9,90 €
Eyes Open 1: Class CDs
Goldstein Ben
43,01 €
The Eleventh Commandment
Archer Jeffrey
12,64 €
Strážkyně pramene
Emmi Itäranta
10,99 €
Děti za to stojí
Barbara Colorosová
19,69 €
O knihe
Kniha známeho gastroenterológa Petra Minárika s receptami a vzorovými jedálničkami výživovej poradkyne Evy Blaho prináša potrebné odporúčania nielen tým, čo trpia niektorým z ochorení žlčníka a pankreasu, ale aj tým, čo chcú týmto ochoreniam predísť, prípadne chcú minimalizovať následky svojich občasných „zakopnutí“. Dlhodobé skúsenosti v klinickej práci potvrdzujú, že pacienti hľadajú a veľmi radi prijímajú pokyny a rady, týkajúce sa diétneho stravovania a liečebnej výživy. K tomu kontrastuje fakt, že publikácií v slovenskom jazyku, venujúcich sa tejto problematike je na našom trhu už dlhodobo nedostatok. Táto publikácia, okrem dôležitých poznatkov o ochoreniach a žlčníka a pankreasu o diagnostike a ich liečbe, obsahuje aj pokyny k diétnemu stravovaniu. Pomôže vám: •vybrať si vhodný druh potravín, •určiť si ich množstvo, •vybrať si adekvátnu tepelnú prípravu pri jednotlivých typoch diét. Súčasťou knihy je vyše 100 receptov. Ide o: •raňajkové jedlá ako sú nátierky, kaše a palacinky, •polievky, •šaláty, •jedlá z mäsa a rýb, •chutné dezerty a •rozmanité prílohy k jedlám. Každý recept obsahuje informáciu o vhodnosti pre konkrétnu diétu (podľa množstva použitého tuku). Súčasťou receptovej časti sú aj vzorové jedálne lístky a prehľadná tabuľka s energetickými hodnotami jedál.