Prázdny
0,00 €
 
-15 %
Mäso - kuchárska kniha

Mäso - kuchárska kniha

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 30.09.2016
Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho ...
Bežná cena knihy: 24,90 €
Naša cena knihy: 21,17 €
Ušetríte: 15 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055149509
Rok vydania: 2016
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Chapterhouse: Dune
Herbert Frank
11,23 €
Nezalévat, přesto sklízet
Weidenweberová Christine
18,10 €
Jídlo v životě dítěte a adolescenta
Slávka Fraňková
16,78 €
Tolstois Bart und Tschechows Schuhe
Kaminer Wladimir
21,94 €
O knihe
Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho mäsa a diviny, ale aj dôležité informácie o tom, ako rozpoznať kvalitné mäso, ako ho správne porciovať a dozviete sa v nej aj o vhodných prísadách, ktoré vylepšia jeho chuť. Pomocou tejto knihy sa stanete ozajstným majstrom v príprave a spracovaní mäsa.