100 najdôležitejších potravín
Dátum vydania: 01.02.2008
Správnym stravovaním neposilňujeme iba imunitný systém, ale predchádzame aj mnohým chorobám, napríklad ochoreniam srdca a krvného obehu, cukrovke alebo onkologickým ochoreniam. Ovocie či zelenina, obilniny či mliečne výrobky, ryba či mäso - na vyvážené stravovanie nám stačí pomerne málo základných potravín. Ortomolekulárny ...
Detaily o knihe
Počet strán: 248
Rozmer: 184x246x21 mm
Hmotnosť: 807 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055115214
Rok vydania: 2008
Žáner: Obrazové publikácie
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Správnym stravovaním neposilňujeme iba imunitný systém, ale predchádzame aj mnohým chorobám, napríklad ochoreniam srdca a krvného obehu, cukrovke alebo onkologickým ochoreniam. Ovocie či zelenina, obilniny či mliečne výrobky, ryba či mäso - na vyvážené stravovanie nám stačí pomerne málo základných potravín. Ortomolekulárny lekár Dr. med. Siegfried Schlett, opierajúc sa o najnovšie poznatky výskumu, vybral 100 najdôležitejších potravín, ktoré poskytnú duševné i telesné zdravie do vysokého veku.