Prázdny
0,00 €
 
-17 %
Moderná kuchárka

Moderná kuchárka

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 05.05.2009
V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a najvyhovujúcejšie, a to tak z hľadiska surovín, ako aj ich prípravy. V prvej časti sme upriamili pozornosť užívateľov na pôvod a správne využitie surovín, ktoré ...
Bežná cena knihy: 19,99 €
Naša cena knihy: 16,59 €
Ušetríte: 17 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 598
Väzba: Viazaná
Rozmer: 220x300 mm
Hmotnosť: 1658 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788089350131
Rok vydania: 2009
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Němčina pro jazykové školy 2
Věra Höppnerová; Anna Kremzerová
11,28 €
Berylka v divočine
Simmons Curt
6,95 €
Kdo pije potmě víno
Skácel Jan
15,90 €
Kalendář Těhotenský - nedatovaný, 13,5 x 11 cm
autor neuvedený
0,00 €
Andersenovy pohádky - Sun
autor neuvedený
0,00 €
Rozprávky
autor neuvedený
8,27 €
O knihe
V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a najvyhovujúcejšie, a to tak z hľadiska surovín, ako aj ich prípravy. V prvej časti sme upriamili pozornosť užívateľov na pôvod a správne využitie surovín, ktoré máme k dispozícii na prípravu každodennej potravy. Uviedli sme aj tabuľku, v ktorých ročných obdobiach sa na trh dostanú jednotlivé druhy zeleniny, šalátov a ovocia, a to napriek tomu, že trh je po celý rok zásobovaný pestrým sortimentom surovín. Netýka sa to zeleniny a ovocia, ale aj mäsa a mäsových výrobkov, napr. mäso zo zveriny a ryby môžeme konzumovať po celý rok. Z jatočných výrobkov sú to hlavne obľúbené zabíjačkové výrobky, ktorých príprava a konzumácia podľa starých zvyklostí bola viazaná výlučne na zimné mesiace. Ďalšie časti knihy sú rozdelené podľa gastronomického poradia, t. j. na predkrmy, polievky, vaječné, mäsité pokrmy, a to jatočné mäsá, hydina, zverina, ryby, zelenina. Nevynechali sme ani studenú kuchyňu, múčniky, dezerty a ďalšie pochúťky. Pri spracovaní receptúr sme mysleli aj na tých, ktorí dbajú o svoju líniu, tým, že pri každej receptúre sú uvedené ich energetické hodnoty v kilokalóriách a kilojouloch.v