Kulinárna kultúra regiónov Slovenska
Dátum vydania: 2012
Kniha prináša etnologický pohľad na fenomón tradičnej regionálne výživy obyvateľstva Slovenska. K jej napísaniu autorky inšpiroval fakt, že kulinárna kultúra je v súčasných humanitných disciplínach považovaná za fenomén, ktorý patrí k najstrabilnejším a najvýraznejším identifikačným faktorom ľudských spoločenstiev ...
Detaily o knihe
Počet strán: 493
Väzba: Pevná
Rozmer: 170x240 mm
Hmotnosť: 963 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788022412575
Rok vydania: 2012
Žáner: Varenie, pečenie
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Kniha prináša etnologický pohľad na fenomón tradičnej regionálne výživy obyvateľstva Slovenska. K jej napísaniu autorky inšpiroval fakt, že kulinárna kultúra je v súčasných humanitných disciplínach považovaná za fenomén, ktorý patrí k najstrabilnejším a najvýraznejším identifikačným faktorom ľudských spoločenstiev.